Sleutelplan

Met een goed sleutelplan (ook wel genoemd een sluitplan) bepaalt u overzichtelijk wie er toegang heeft tot welke ruimte. Of dit nu in uw woonhuis is of in uw appartementengebouw is.

Particulier

Voor woonhuizen is een gelijksluitend systeem vaak voldoende. U kunt dan met één sleutel de sloten bedienen van bijvoorbeeld de voor-, achter- en schuurdeur. In een zogenaamd sluitplan kunnen wij verschillende toegangsbevoegdheden in kaart te brengen. U een sleutel die op al de deursloten past, de huishoudelijke hulp die enkele vertrekken in kan en de tuinman die uitsluitend het hek en de schuur in mag.

VVE

Voor een appartementengebouw is het handig om verschillende rechten aan sleutels te kunnen koppelen. Zo heeft een voorzitter VVE en een huismeester/klusjesman vaak de ‘moedersleutel’ en kan hij/zij hiermee elke ruimte betreden. De overige bewoners krijgen toegang tot de ruimtes waar de VVE het belang van inziet om te mogen betreden.
Zo kunnen bewoners niet in de technische ruimte komen maar de handyman wel. Dit zorgt voor meer veiligheid, ook in geval van verlies. Bij verlies is het namelijk niet mogelijk elke ruimte te betreden, behalve als het de moedersleutel betreft.

Wij werken bij voorkeur met Mul-T-Lock en Pfaffenhain waarmee wij een licentie hebben zodat wij in eigen beheer cilinders en sleutels kunnen maken. Indien noodzakelijk dezelfde dag. Wij hebben ook andere merken profielcilinders in ons leveringsprogamma zitten: Bab/ Ikon, Nemef, Winkhouse, EVVA, Abus, Necoloc, Lips en DOM.
Een overstap naar elektronisch beheer is ook mogelijk met iLOQ.

Een sluitsysteem op maat is één van de specialismen van Freke Inbraakbeveiliging.