Garagedeuren

Naast het beveiligen van uw woonhuis, kunnen wij u ook ondersteunen bij de aanschaf van een garagedeur. Wij kunnen voor u verschillende deuren aanbieden van hout tot metaal.

U heeft keuze uit de volgende type deuren:

Sectionaaldeuren
Een sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als u de deur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen de garage maximaal kunt benutten. Handig als u bijvoorbeeld een korte oprit heeft of veel (opslag)ruimte nodig heeft. Deze deuren kunt u handmatig openen of via een passend aandrijvingssysteem.

Kanteldeuren

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Deze deuren kunt u handmatig openen of via een passend aandrijvingssysteem.

Openslaande deuren, duopoort

De naam zegt het al. De Duoport bestaat uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. De deuren openen soepel en gemakkelijk. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage in en uit met bijvoorbeeld de fiets of scootmobiel.

Heeft u al een kantel of een sectionaaldeur en deze moet u nog steeds handmatig openen, wij kunnen u helpen met het aanleggen van een passend aandrijvingssysteem (Marantec).

Eén van de merken die wij aanbieden is Novoferm. Novoferm is één van de toonaangevende producenten van garagedeuren in Europa. Van deze leverancier worden de duurzaam geproduceerde producten uitsluitend via een dealernetwerk geleverd.

Waar mogelijk kunt u uw nieuwe garagedeur uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Vooral handig bij woningen waar de garage aan het huis grenst. Veel verzekeraars geven bovendien premiekorting op jouw verzekering voor dit soort voorzorgsmaatregelen.

Wij raden aan uw garagedeur jaarlijks preventief te onderhouden. Hiermee voorkomt u onnodige storingen en verlengt u de levensduur aanzienlijk.