Deuren

De deur is allang niet meer alleen een in-, uit- of doorgang. De deur is zo langzamerhand het visitekaartje van een huis geworden en zegt iets over het karakter van het huis en zijn bewoners, waarbij veiligheid een pré is.

Wij zijn ook deurenspecialist. Onze eigen vakmensen kunnen voor-, binnen-, achter-, buiten- openslaande houten garage deuren voor u inmeten, monteren afhangen en compleet beglazen.
Wij leveren uitsluitend houten deuren van de betere merken als Javadeur en Weekamp deuren. Javadeur en Weekamp produceren onder GND en KOMO keur en indien gewenst is er een keuze in FSC hout.

Het namaken van een bestaande deur kan ook. Diverse monumentale deuren zijn zelfs nog steeds na te maken. Of het nu gaat om een enkeldeur of om een project gaat met meerdere deuren, wij staan voor u klaar. U kunt op de website van genoemde fabrikanten het complete deurenoverzicht bekijken!

Tevens hebben wij een breed assortiment deurkrukken en veiligheids- sierbeslag. Want een nieuwe voordeur moet ook veilig zijn en gemonteerd volgens de PKVW richtlijnen.

Het is mogelijk om meerdere deuren door ons of in samenspraak met één van onze leveranciers te laten plaatsen, dit geld zo wel voor binnen- als buitendeuren! De deuren worden dan digitaal ingemeten en compleet gehangen (afgelakt en voorzien van hang- en sluitwerk).

Binnendeuren

Wij leveren binnendeuren van hoge kwaliteit. Onze leveranciers leveren diverse modellen uit voorraad, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De binnendeuren kunnen worden voorzien van diverse profileringen en panelen. Binnendeuren kunnen volgens uw eigen wens geleverd worden. Afwijkende maatvoering en veranderingen in de panelen zijn mogelijk. Al onze binnendeuren kunnen ook als schuifdeuren uitgevoerd worden.

Uiteraard nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen in onze showroom waar wij u graag de diverse deur modellen presenteren en een kijkje kunt nemen in ons geleverde modellen fotoboek van zeer tevreden relaties.

Houten deurkozijnen

Wij leveren en plaatsen ook binnen- en buitendeurkozijnen voor enkele of dubbele tuin/ garagedeuren en portieken compleet met essentieel goed gekeurd hang- en sluitwerk.

Al onze deuren worden door onze eigen vakmensen ingemeten en gemonteerd. Elke maatvoering, kleur of keuze in accessoires voeren wij geheel naar uw wensen en behoeften uit.