Camerabewaking

De preventieve werking van een camera is groot, dat is ook de reden dat het aantal camera installaties alleen maar toeneemt. Er zijn diverse mogelijkheden in camera’s. Er zijn camera’s klein en onopvallend van formaat of juist goed in het zicht. Als uw alarmsysteem een melding geeft kunt u waar u ook bent op uw smartphone live meekijken middels uw camera’s of er werkelijk iets aan de hand is.

Beveiligingscamera’s installeren is één van onze specialismes. Daarbij zorgen wij ervoor dat de camera opname beelden maakt die bruikbaar zijn voor opsporing en vervolging. Of het nu gaat om camerabeveiliging voor uw woning of bedrijf: Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van deze vorm van toegangsbeveiliging.

Welk camerasysteem is voor u geschikt?

Een beveiligingscamera binnen of buiten, goed in het zicht of juist klein en onopvallend dan wel verborgen? Een camerasysteem juist installeren vergt kennis en ervaring, denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste cameralens zodat er geen dode hoek ontstaat. Kiest u voor een 360 graden camera buiten of een slimme beveiligingscamera voor in huis? Een draadloos camerasysteem of juist bedraad? Met microfoon, met bewegingssensor of beide? Wij hebben de juiste kennis om u in al deze opties te adviseren, te installeren en voor u de juiste camerabeveiliging te realiseren.

Onderhoud van uw beveiligingscamera

Het is belangrijk om periodiek uw camerasysteem preventief te laten onderhouden. Zo weet u zeker dat het systeem nog goed werkt, de camera(‘s) nog de juiste beelden registreren . Ook worden eventuele kapotte of beschadigde onderdelen vervangen. U voorkomt daardoor gaten in uw beveiliging.