Alarmsystemen

Een alarmsysteem is een verstandige aanvulling wanneer uw woning beveiligd is met goede veiligheidssloten. Uw woning wordt bewaakt wanneer u niet thuis bent of ligt te slapen en dat is een prettig idee. Indien er iets gebeurt, wordt u door het alarmsysteem automatisch gewaarschuwd. Dit kan een mogelijke poging tot inbraak zijn maar ook als uw brandalarm afgaat.

Een meldkameraansluiting is vaak een goede keus maar hoeft niet zodat er geen maandelijkse kosten zijn. De nieuwste alarmsystemen werken perfect draadloos en op afstand te bedienen door een app van de leverancier. Door internet kunnen alarmmeldingen razendsnel doorgegeven worden maar ook camerabeelden.

Via mySmartControl beheert u uw alarmsysteem op afstand. Meldingen zoals een alarm, in/uitschakeling of storing worden via een pushbericht of e-mail kenbaar gemaakt welke u ontvangt op uw smartphone of tablet. Hiermee behoudt u de controle van het systeem waar u maar wilt vanaf het strand of gewoon op het werk.

Service en onderhoud

Wij adviseren u een onderhoudscontract aan te gaan voor uw alarmsysteem. Uw installatie wordt periodiek gecontroleerd op goed functioneren van de centrale, detectors, spanning van de batterijen, enz. Het systeem wordt ook direct voorzien van de laatste software. Heeft u een BORG certificering op het pand? Dan is een onderhoudscontract verplicht gesteld door uw verzekeraar.