Geschiedenis

Hans Freke is begonnen in 1994 als slotenspecialist en is in 20 jaar uitgegroeid tot een totaal beveiliger en specialist op advisering in veiligheidsmaatregelen. Naast veiligheidssloten en toegangstechniek is elektronische beveiliging doormiddel van camera- en alarmsystemen niet meer weg te denken wanneer men aan beveiliging denkt.

Advies, installatie en service in één hand zijn de speerpunten waar het bij beveiliging om draait en al deze disciplines zijn bij Freke Inbraakbeveiliging aanwezig. Of het nu gaat om Sleutels, cilinders, veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera’s, een kluis of (garage) deuren of toegangscontrole en deurautomaten. Ook houden we de ontwikkelingen in beveiligen goed in de gaten om zo bij te blijven in een veranderende markt.

Eigen vakmensen bepalen de kwaliteit van een bedrijf en daarom heeft Freke Inbraakbeveiliging zich een sterke positie verworven in de steeds groter wordende regio en zorgen we ervoor dat onze mensen door trainingen/ scholing bij blijven in de nieuwste technieken en producten.