Certificeringen en partners

Freke Inbraakbeveiliging is erkend en gecertificeerd door Stichting BORG. Het wordt jaarlijks gecontroleerd op vakkennis, gebruikte materialen en kwaliteit. Daarnaast heeft Freke Inbraakbeveiliging een overeenkomst met de politie gesloten. Het mag certificaten uitgeven volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In veel gevallen wordt zo’n certificaat door verzekeringsmaatschappijen beloond met een korting op de inboedelpremie.

Freke Inbraakbeveiliging beschikt over goed opgeleide technici die garant staan voor vakkundige montage en optimale service. Daarmee is een optimale levensduur en werking van uw investering gewaarborgd.

Kwalitatief hoogwaardige toepassingen van dienst en product staan centraal; bij elk specifiek probleem of werk wordt naar een passende oplossing gezocht.  Voor particulieren is het belangrijk om te weten dat onze opname en preventie advies volgens PKVW kosteloos is!

Partners

Freke Inbraakbeveiliging staat garant voor kwaliteit. Daarom werken wij alleen met de allerbeste materialen en producten.

Wij zijn leverancier van merken als:

DOM cilinders en toegangscontroleNelec Intercoms
Salto SystemsiLOQ
EVVAWinkhaus
PaxtonMul-t-lock
Alphatronics AlarmsystemenHIKVISION Camerasystemen
JavadeurWeekamp deuren
De Raat kluizen (kluizenwijzer)Burg Wächter
IntersteelTen Hulscher
LipsNemef
KVFFSB
AMIAXA
HMBFuhr
G-U/BKSGeze drangers
Dorma draaideuraandrijvingenRecord draaideuraandrijvingen