Over ons

Freke Inbraakbeveiliging is van oorsprong een slotenspecialist en is uitgegroeid tot een totaal beveiliger. Naast veiligheidssloten is elektronische beveiliging niet meer weg te denken.

Sinds 2018 zijn wij overgenomen door Isero BV. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt, ons brede en lokaal beschikbare assortiment en onze professionele wijze waarop wij u adviseren en met u meedenken. Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: wij doen méér voor onze klanten

Advies, installatie en service in één hand zijn de speerpunten waar het bij beveiliging om draait. Of het nu gaat om veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera’s, toegangscontrole, een kluis of (automatische) deuren. Al deze disciplines zijn bij ons aanwezig.

Op deuren gebied mogen we ons de specialist noemen in de bollenstreek en omgeving, in ons assortiment hebben we luxe buiten- en binnendeuren maar ook garage en rolluiken doen we met regelmaat adviseren en monteren.

Wij zijn breed inzetbaar in bedrijfsgebouwen en woonhuizen. Wij voor werken voor gemeenten, (semi-) overheid, verzekeraars en particulieren. Tevens hebben wij vele VVE’s als tevreden relaties.

Vacatures

Onze enthousiaste vakmensen bepalen de kwaliteit van een bedrijf. Weet jij alles over elektronische beveiligingsinstallaties, toegangscontrole, inbraakbeveiliging (bouwkundig of elektronisch)? Dan zoeken wij jou! Kijk voor toffe vacatures zoals service monteur beveiligingsinstallaties op www.werkenbijisero.nl.

Ben jij onze nieuwe servicemonteur??

Ons team van Freke Inbraakbeveiliging in Katwijk is op zoek naar een Servicemonteur.

Als servicemonteur heb jij veel te bieden. Je installeert zelfstandig o.a. beveiligingscamera’s, alarmsystemen en toegangscontrole, zowel bij kleine als grote projecten. Ook ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen op locatie en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Meer weten, lees verder op www.werkenbijisero.nl/servicemonteur-katwijk