Veiligheidssloten

Als BORG en Politiekeurmerk erkend beveiligingsbedrijf hebben wij eigen preventieadviseurs in dienst en komen bij u langs om uw bedrijfspand of winkel te inspecteren. U ontvangt dan een vrijblijvende beveiligingsplan die bij u maar ook bij ons in de showroom besproken kan worden.

Een veiligheidsslot is een dag- en nachtslot geschikt voor toepassing in of op buitendeuren. Veiligheidssloten zijn voorzien van een dagschoot en een versterkte nachtschoot. Om een PKVW en/of BORG certificering te verkrijgen is het noodzakelijk om SKG 2* of 3* veiligheidsloten te installeren. Ook dienen de overige hang- en sluitwerkcomponenten ook te voldoen aan de gestelde eisen.

Aan de hand van modellen kunnen wij ons voorstel onderbouwen maar ook eventueel opties en alternatieven tonen. Het is zelfs mogelijk om deuren te openen doormiddel van uw vinger in plaats van met een sleutel.

Onze eigen vakmensen installeren bij u de veiligheidssloten. Onze speciale gereedschappen en freesmachines zorgen voor een perfect sluitend resultaat. Nadat uw bedrijfspand volgens het PKWV en/of BORG beveiligd is, volgens het geadviseerde veiligheidsplan, ontvangt u een certificaat waarmee u vaak korting kunt ontvangen op uw inboedelpremie.

Wij helpen u graag met het bieden van een passende oplossing.