Sluitplan

Een sluitsysteem op maat is één van de specialismen van Freke Inbraakbeveiliging. Cilinders met sleutels voor personeel die slechts in enkele ruimtes binnen mogen, het management in meer ruimtes en de directie een sleutel die op al de cilinders past. In een sluitplan zijn al de toegangsbevoegdheden in kaart te brengen en blijft er orde in het sleutelplan.

Sleutels kunnen uitgerust worden met elektronica. Deze elektromechanische oplossing biedt een ongekende flexibiliteit in een sleutelplan. Niet alleen moet de sleutel mechanisch geaccepteerd worden, ook elektronisch moet de sleutel, die gekoppeld is aan een persoon, elektronisch autorisatie krijgen. Mag de eigenaar van de sleutel het slot ontgrendelen op dit tijdstip, dan pas zal de sleutel draaien. Volledige controle is hierbij mogelijk zonder ingewikkelde installaties doordat de cilinder niet bekabeld hoeft te worden. De cilinder vervangen en programmeren zijn de enige ingrepen bij de deur.

Nieuw in ons assortiment, iLOQ cilinders te beheren door middel van software en sleutel waardoor batterijen niet nodig zijn!