Kluizen en brandkasten

Het is absoluut belangrijk om uw geld, waardepapieren, informatie, data en andere waardevolle zaken te beschermen tegen diefstal. Een brandkast kan uw spullen beschermen tegen diefstal maar ook tegen brand/hitte. Waardepapieren en spullen van brandbaar materiaal kunnen in een vuurzee verloren gaan of onherstelbaar worden beschadigd, voordat de brand is geblust. Een brandkast geeft de zekerheid dat uw spullen veilig blijven. Brandkasten en kluizen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

De constructie en het slotwerk van een kast bepaald de mate van inbraakwerendheid. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze want een kluis koopt u voor jaren.

Verankeren kluis

Het verankeren van een kluis is net zo belangrijk als de kluis zelf. Want een draagbare kluis of geldkist, kan ook uw huis weer uitgedragen worden door de verkeerde handen.

Verstandig is om de kluis aan het beton te verankeren door middel van chemische ankers. Onze vakmensen hebben hiertoe de juiste apparatuur om dit bij u te realiseren.

Wat kan er in een kluis?

  1. Documenten: bescherm uw archief, administratie of andere documenten.
  2. Data: bescherm uw computer, laptop en/of laptopaccessoires, als: CD-ROM’s, DVD’s, USB’s en tapes met de kluizen en veiligheidsproducten.
  3. Geld.
  4. Sleutels: voor uw sleutelbeheer zijn diverse opties zoals sleutelkluizen, sleutelkasten, sleutelafstortkluizen.

In onze showroom staat een zeer breed assortiment kluizen. Van zeer klein tot groot van de merken Lips, Wertheim, Format, Burgwachter en Juwel.

Garderobekasten & Lockers

Bent u op school, universiteit of in een sportschool, dan is het fijn als u uw privé spullen of kleding veilig kunt opbergen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Er zijn vele mogelijkheden en wij informeren u graag.
Het is zelfs mogelijk om deze in een toegangscontrolesysteem op te nemen met SALTO lockersluitingen, hierdoor ontstaat een goed gecontroleerde omgeving.