Camerabewaking

De preventieve werking van een camera is groot en dat is ook de reden dat het aantal installaties alleen maar toeneemt. In maar vooral om het pand, klein, onopvallend of juist goed in het zicht.

IP camera’s lijkt het toverwoord maar vergis u niet, een juiste systeem installeren is een vak apart. Het is van groot belang dat goed in kaart wordt gebracht wat in beeld moeten komen om de juiste camera en lens samen te stellen. Onze mensen hebben de juiste kennis om u te adviseren en de installatie te realiseren met een eindresultaat waar u en wij achter kunnen staan.

Indien het alarm afgaat kunt u waar u ook bent op uw smartphone live kijken of er echt iets aan de hand is. Een recorder bewaart de beelden zodat u deze terug kunt zien direct op een aangesloten beeldscherm of elders via een pc.

Koppelen beveiligingssystemen

Het is eventueel mogelijk om beveiligingssystemen doormiddel van een softwareplatform aan elkaar koppelen waardoor er één bedieningspaneel gevormd wordt.

Dit is mogelijk met “Fore!” van Keyprocessor, dit platform kan Toegangscontrole, Video-surveillance, Inbraakdetectie en intercom met elkaar koppelen en beheren.

Of met “Milestone” een bewakingsoplossingen die het cameranetwerk gewoon slimmer maakt. Een gebruiksvriendelijke video beheersoftware (VMS) en netwerk videorecorders (NVR) die aan al uw behoeften tegemoet komen.