Automatische deuren

Automatisch deuren maken het betreden van een pand of ruimte makkelijker, daarnaast regelen ze de verkeersstroom, zorgen ze ervoor dat het binnenklimaat goed blijft en geven ze een gevoel van veiligheid omdat ze automatisch sluiten. Wij installeren automatische deuren bij appartementencomplexen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook steeds vaker bij individuele woningen of appartementen om eenvoudig deuren te openen voor mensen die dat zelfstandig niet meer kunnen.

De Merken Dorma en Record-deurautomaten behoren wereldwijd tot de succesvolste ontwikkelaars en producenten van automatische deursystemen. Wij installeren  automatische deuren bij winkels en overheidsgebouwen, maar steeds vaker bij woningen of appartementen om eenvoudig deuren te laten openen voor bezoekers of mensen die zelfstandig de deur niet meer kunnen openen, zelfs toepasbaar met toegangscontrole.

Onderhoud

Wij raden aan uw automatische deuren jaarlijks preventief te onderhouden. Hierdoor voorkomt u onnodige storingen, blijft het toegangssysteem veilig en verlengt u de levensduur van de deurautomaat of deurdranger.

Wij kunnen voor diverse merken deurautomaten het onderhoud verrichtten en eventueel te combineren met andere veiligheidsonderdelen als: hang en sluitwerk, toegangscontrole en camerasystemen.

Voor gemeentes of VvE’s met betrekking tot de WMO wet bieden wij ook onze producten en service aan.

Heeft u vragen over dit soort zaken, bel dan gerust met ons voor vrijblijvend advies.