Alarmsysteem

Met een alarmsysteem beveiligt u uw bedrijfspand tegen inbraak. Het zichtbaar aanwezig zijn van deze vorm fysieke toegangsbeveiliging helpt al voor de bewaking van uw pand. Mocht er toch een poging tot inbraak plaatsvinden zorgt een alarmsysteem voor de juiste alarmering, bijvoorbeeld door een sirene of een doormelding aan uzelf of de meldkamer.

Wij bieden het merk Alphatronics (Nederlands fabricaat) alarmsysteem aan. Draadloos, infrarood, met of zonder bewegingssensor, een stil alarm of een sabotage alarm. Freke adviseert, levert en installeert.

Als erkend beveiligingsinstallateur kunnen wij installaties verzorgen met een BORG klasse. Een meldkameraansluiting (PAK) is vaak noodzakelijk gezien de eisen die worden gesteld door de meeste verzekeraars

Onderhoud

Wij adviseren u een onderhoudscontract aan te gaan voor uw alarmsysteem. Uw installatie wordt jaarlijks gecontroleerd op goed functioneren van de centrale, detectors, spanning van de batterijen, enz. Het systeem wordt ook direct voorzien van de laatste software. Heeft u een BORG certificering op het pand? Dan is een onderhoudscontract verplicht gesteld door uw verzekeraar.