Bedrijfsbeveiliging

Zoekt u een specialist die met u mee denkt als het gaat om veiligheidsloten, toegangscontrolesystemen, alarmsystemen, camerabewaking, draaideurtechniek en/of toegangsbeheer van panden?

Het beveiligen van uw bedrijf vraagt natuurlijk om een andere benadering dan woningen. In uw bedrijfspand lopen meerdere personen in en uit uw pand. Mag iedereen toegang tot alle ruimtes of is het verstandig om toegangsrechten te verlenen door middel van een sleutelplan? U kunt ook een alarmsysteem koppelen aan een elektronisch toegangscontrole systeem zodat direct de juiste autorisatie aan personen gegeven kan worden. Denk ook aan camera’s voor toezicht en observatie. Maar daarnaast moet er vaak nog rekening worden gehouden met nooduitgangen. Van buitenaf goed vergrendeld, van binnenuit direct te openen bij calamiteiten. Veel (toegangs)punten om bij stil te staan als het gaat om het beveiligingen van uw bedrijfspand.
Daarnaast spelen vaak de eisen die gesteld worden door uw verzekeraar ook mee in het maken van de juiste keuze.

Freke Inbraakbeveiliging kan u op dit vlak adviseren. Daarnaast beschikken wij over de juiste vakmensen die alles bij u kunnen installeren en onderhouden. Bij ons is alles op het gebied van beveiliging en veiligheid in één hand.

Wij hebben ervaring in het adviseren en ondersteunen van klanten in diverse segmenten, onder andere:

 1. V.v.E’s & Beheerders
 2. Scholen en colleges
 3. Woningcorporaties
 4. Zorginstellingen
 5. Winkels
 6. Verenigingen
 7. Sportcomplexen
 8. Gemeentes
 9. Bouwmanagement bedrijven
 10. Timmer- en bouwbedrijven
 11. Verzekeringsbedrijven
 12. Deurwaarder
 13. Vastgoedbeheerders
 14. Hotels en B&B
 15. Dierenklinieken
 16. Uitvaart en crematoria