X

Woonhuisbeveiliging

"Inbraak voorkomen, wat moet ik doen?"
GRATIS het certificaat politie keurmerk 'Veilig Wonen®' ontvangen? Vraag naar de voorwaarden en laat u vrijblijvend adviseren door onze preventieadviseur.

Voorkom dat inbrekers uw huis kiezen. Wij kunnen u advies geven over hoe uw huis beter te beveiligen zonder er een vesting van te maken.
Inbraak is een vorm van criminaliteit die het meeste inbreuk maakt op je privacy. Er zijn andere mensen in je huis geweest en dat is een heel naar gevoel.
Je veilig en thuis voelen in je eigen huis is van onschatbare waarde. Maar er is veel veel doen om een inbraak te voorkomen.
Duidelijk is aangetoond dat beveiligen volgens het Politiekeurmerk helpt.

Maar liefst 90% minder geslaagde inbraken in woningen die beveiligd zijn volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

U kunt dan ook door ons vrijblijvend een opname laten doen van uw complete woning zodat we volgens de richtlijnen van het PKVW een totaal beveiligingsplan aanbieden, eventueel aangevuld met een alarm- of camerasysteem. 

Cilindertrekken
Bij cilindertrekken (ook wel kerntrekken genoemd) wordt de cilinder of de kern van de cilinder uit de deur getrokken door er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten. Hierdoor breekt de cilinder af. Op deze manier kan een inbreker binnen 30 seconden binnen zijn. Om dit tegen te gaan, kunnen bewoners veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging SKG**® of SKG***® (laten) monteren óf de huidige cilinders vervangen door een cilinder SKG ***®.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.