X

Veiligheidssloten

Freke_VeiligheidsslotenAls Borg en Politiekeurmerk erkend beveiligingsbedrijf heeft Freke Inbraakbeveiliging eigen preventieadviseurs en komen bij u langs om uw woning te inspecteren.
U ontvangt dan een vrijblijvende beveiligingsplan die bij u maar ook bij ons in de showroom besproken kan worden.
Aan de hand van modellen kunnen wij het voorstel onderbouwen maar ook eventueel opties en alternatieven tonen, zelfs de deur openen doormiddel van uw vinger inplaats van met een sleutel is mogelijk!

Eigen vakmensen installeren bij u de veiligheidssloten. Speciale gereedschappen en freesmachines zorgen voor een sluitend resultaat. Nadat uw woonhuis beveiligd is ontvangt u een certificaat waarmee u vaak korting kunt ontvangen op uw inboedelpremie.

Vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan.
Wij helpen u graag met het bieden van een passende oplossing.

X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.