X

Toegangstechniek en draaideursystemen

Spontaan de deur openen wanneer er wordt aangebeld gebeurt steeds minder. Wel zo veilig is om eerst door middel van een intercomsysteem te kunnen praten met de bezoeker, eventueel aangevuld met een camera zodat u ook kunt zien wie voor de deur staat.

Nieuw in ons assortiment is "Intratone" intercomsysteem met mobiele techniek en de deur te openen met de mobliel 

Hoe vaak gebeurt het niet dat een sleutel wordt vergeten of nog erger, hij is zoek. De oplossing is een slot in uw deur met ingebouwde motor. Na het sluiten is de deur altijd optimaal vergrendeld. Naar binnen gaat eenvoudig door uw vinger langs een lezer te halen. Uw vinger wordt herkent waarna het slot ontgrendelt en de deur zich voor u opent. Ideaal ook voor gezinnen met kinderen. Nooit meer een sleutel mee maar toch altijd naar binnen kunnen. 

Postkasten met (video) intercom geïntegreerd en eventueel een draaideurautomaat zodat de deur automatisch opendraait. Veel appartement complexen hebben wij voorzien van zo'n systeem dat naast veilig ook gebruiksvriendelijk is. Personen in een scootmobiel bijvoorbeeld krijgen een handzender om op afstand de deur te openen.  

Deurautomaten worden veel toegepast. Enkele voorbeelden:
- Appartementcomplexen
- WMO-omgevingen
- Zorgwoningen en zorginstellingen
- Onderwijsinstellingen
- Kantoren
- Openbare gebouwen

Heeft u vanuit een V.v.E. vragen over dit soort zaken bel dan gerust met ons voor vrijblijvend advies!
In onze winkel/showroom laten wij u graag de mogelijkheden zien.

Toegangscontrole systemen
Wilt u voor sommige personen de toegang tot uw woonhuis, bedrijfspand, ruimtes blokkeren? Dit kan door middel van toegangscontrole gerealiseerd worden. Een toegangscontrole systeem zorgt ervoor dat niet bevoegde personen geen toegang tot bepaalde ruimtes hebben.

De deur van de te beveiligen ruimte wordt voorzien van een slot of sluitplaat dat door middel van het toegangscontrole systeem geschakeld word. Dit kan door bijvoorbeeld een tag, vingerafdruk of code aan een proximity lezer aan te bieden. Door middel van een software pakket kunnen rapportages gemaakt worden welke personen en op welke tijden de ruimte verlaten of betreden hebben.

Wij leveren en installeren toegangscontrole systemen voor woonhuizen, villa´s, bedrijfspanden en appartementencomplexen in de Bollenstreek en West Nederland.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.