X

Sleutel en cilinder service

Freke-Sleutelservice071-40 133 41 Onze sleutelservice helpt u ook buiten kantoortijden, luister hiervoor het antwoordapparaat af met een doorkiesnummer! 
Altijd bereikbaar. Bel ons Direct.


Dit is het servicenummer voor in de Bollenstreek en omgeving (Leiden, Wassenaar en Voorschoten) wanneer met spoed uw deur geopend moet worden wanneer u de sleutel mist, een afgebroken sleutel te verwijderen, inbraakherstel. Maar ook om cilinders te vervangen wanneer een sleutel weg is of iemand niet meer binnen mag.
 

"Inbraakschade, wie repareert dat?!"
Deur geforceerd, ruit ingegooid, inbraakschade aan de schuifdeur. Wij kunnen dat allemaal provisorisch repareren zodat u veilig kunt gaan slapen. Overdag kan er dan rustig gekeken worden wat de beste manier is om het te maken, en hoe een eventuele inbraak is te voorkomen, dit doen wij volgens de richtlijnen "Politiekeurmerk Veilig Wonen" en voor bedrijven onder BORG.

Nieuw in ons assortiment, cilinders te beheren door een App (iOS en Android) " blueCompact " van Winkhaus.

Sleutels.
In onze winkel aan de Voorstraat 38-40 in Katwijk maken wij bijna alle soorten sleutels direct na van uw woonhuissleutels, schuursleutels, fietssleutels, liftsleutels, kluissleutels, hangslotsleutels, autosleutels, motorsleutels, caravansleutels, kastslotsleutels, lockersleutels, topkoffersleutels, fietssleutels, contactsleutels, kastsleutels en sleutel met een certificaat (alleen op vertoon van bestelpas of certificaat).

Het ouderwetse "klaar terwijl u wacht" is hierop nog van toepassing.
Voor sleutels met een certificaat of bestelpas is het mogelijk dat er een levertijd voor staat.

Momenteel is het ook mogelijk om motor- en autosleutels met een transponder (transpondersleutels) bij ons bij te laten maken, bel voor de mogelijkheden!
Wij werken met geavanceerd apparatuur die bestaande code van uw sleutel kan uitlezen en kan kopiëren naar uw nieuwe sleutel, daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de insnijdingen van uw sleutel overzetten.  Een transponder stuurt een gecodeerd signaal naar het slot in de auto. In tegenstelling tot wat vele mensen denken bent u hierdoor niet gebonden aan uw merkdealer om een sleutel bij te laten maken, en dit kan sparen in de kosten.

Een sluitsysteem op maat is één van de specialismen van Freke Inbraakbeveiliging. Voor woonhuizen is een gelijksluitend systeem vaak voldoende. U kunt dan met één sleutel de sloten bedienen van bijvoorbeeld de voor-, achter- en schuurdeur. In een zogenaamd sluitplan kunnen wij verschillende toegangsbevoegdheden in kaart te brengen. U een sleutel die op al de deursloten past, de hulp die enkele vertrekken in kan en de tuinman die uitsluitend het hek en de schuur in mag. Wij werken bij voorkeur met Mul-T-Lock waarmee wij een licentie hebben zodat wij in eigen beheer cilinders en sleutels kunnen maken. Indien noodzakelijk dezelfde dag. Maar andere merken profielcilinders hebben wij ook in ons leveringsprogamma zitten: Bab/ Ikon, Nemef, Winkhouse, EVVA, Abus, Necoloc, Lips en DOM.

X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.