X

Rolluiken en screens

Freke_RolluikenWij betrekken onze rolluiken en zonweringen van Smits Rolluiken. Eén van de grotere fabrikanten en ontwikkelaars op dit gebied.
Somfy is al vele jaren de huisleverancier van o.a. motoren en besturingen in de producten van Smits Rolluiken & Zonwering. Een betrouwbare combinatie van twee sterke merken.

Momenteel heeft Smits een Lite BBS rolluik waarvan de de kast 40% kleiner is dan de meest gangbare kasten!
Voor een goed advies kunt u ze werkend zien in onze showroom en uiteraard worden ze door ons ingemeten en vakkundig geplaatst.
Ook is het mogelijk om voor bestaande ramen een hor te laten installeren om zo een goede ventilatie te hebben en de ongewenste insecten te weren.

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat  het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screendoek. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.

Waarom ECOLE1% doek?
Tibelly ecole1% is de ideale oplossing in gebouwen en vertrekken waar men overdag lang verblijft. Vooral op de zuid en westzijde van dit soort gebouwen zijn de hinderlijke effecten van de zon het meest merkbaar.

Screens zijn op verschilende manieren te bedienen:
D.m.v. band of koord voor zowel binnen als buiten.
D.m.v. draaistangbediening voor zowel binnen als buiten.
Elektrisch d.m.v. schakelaar of afstandsbediening eventueel aangevuld met een zon- en windautomaat voor optimaal bedieningsgemak en energiebesparing.
De elektrische bediening kan ook gekoppeld worden zodat verschillende screens bediend kunnen worden met 1 schakelaar.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.