X

Gepantserde deuren

Freke_GepantserderDeurenVeiligheidskamer of ook als Panicroom/ strongroom genoemd.

Een extra beveiligde ruimte in een woning waar u in kunt vluchten bij dreiging. Hier komt veel bij kijken aangezien u in deze ruimte de tijd moet krijgen alarm te kunnen slaan. Deze kamers kunnen worden voorzien van veiligheidsvoorzieningen zodat men weet wat er buiten de kamer gebeurt. Deuren met stalen platen en zelfs kogelwerend kunnen die extra tijd genereren. Hier komt echter meer bij kijken en wij kunnen u hier in adviseren. Uiteraard kunnen wij dit discreet verzorgen omdat montage in eigen beheer gebeurt.

Vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan.
Wij helpen u graag met het bieden van een passende oplossing.

Nieuw in ons assortiment voor 2016 Novoferm Novaporta stalendeuren, 1 basissysteem die uit te bereiden is. Een zeer doordacht concept van een deur met kozijn,en getest zijn op: Inbraakveiligheid, Warmte- isolerend, geluids- isolerend en brandveiligheid!

X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.