X

Garagedeuren

Freke_GaragedeurenWij kunnen voor u verschillende deuren aanbieden van hout tot metaal.

Novoferm is één van de toonaangevende producenten van garagedeuren in Europa. Van deze leverancier worden de duurzaam geproduceerde producten uitsluitend via een dealernetwerk geleverd.Wanneer de sectionaaldeur wordt geopend kan het voorkomen dat er een obstakel onder de deur staat, waardoor deze niet mag sluiten. Heeft u hier van een afstand geen zicht op? Dan is het uit veiligheidsoverwegingen noodzakelijk de sectionaaldeur uit te breiden met een fotocelbeveiliging.

Wij zijn voor de bollenstreek, en omgeving Leiden en Den Haag de aangewezen partner, opname en montage gebeurt uitsluitend door onze eigen vakmensen.

Al de garagedeuren worden op maat en naar wens geproduceerd volgens de strengste Europese richtlijnen. Veel uitvoeringen voldoen aan de normen van het "Politiekeurmerk Veilig Wonen" Naast een goed geïsoleerde deur dus ook ook een veilige deur.
Kom gerust eens langs in de showroom om onze werkende garagedeur te beoordelen of bel ons voor vrijblijvende informatie of prijs aanvraag.

De kwaliteit van Novoferm:
1) Dubbelwandige isolatie
Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm stalen sectionaaldeuren dubbelwandig geïsoleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 en iso-45. Iso-45 heeft de meeste keuzemogelijkheden.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen aan de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan en u lang plezier van uw deur zult hebben. Novoferm geeft tien jaar garantie op de stalen sectionaaldeuren.

De stalen secties van de Novoferm sectionaaldeuren worden alleen volgens het dubbelwandige sandwichprincipe gemaakt en met een elastische PUR-hardschuimkern gevuld. Dat zorgt, in tegenstelling tot bij enkelwandige deuren, voor een hoge oppervlaktestabiliteit, stillere deurloop en betere geluids- en warmte-isolatie. De flexibele rubberen afdichtingen tussen de secties vervormen: zij passen zich aan kleine temperatuurswisselingen aan en verhinderen warmteverlies.

2) Rubberafdichting aan het kozijn
Extra brede rubberafdichtingen aan de zijkozijnen zorgen voor hogere warmtedemping en vuilafstoting.

3) Vorstvrije bodemafdichting
Het rubberprofiel aan de onderkant van de deur garandeert optimale bescherming tegen water en vuil, dicht kleine oneffenheden en verkleint de kans op beschadigingen. De bodemafdichting is gemaakt uit hoogwaardig EPDM die door zijn hoge elasticiteit weerbestendig is en een hoge levensduur heeft.


Garagedeurenfabrikant Novoferm introduceert een geïsoleerde garageroldeur onder de naam Novorol op de Nederlandse markt.
De Novorol onderscheidt zich van andere geïsoleerde garagedeuren door het ontbreken van horizontale looprails waardoor het plafond vrij blijft van obstakels.

De Novorol is een garageroldeur waarbij het geïsoleerde deurblad op een as rolt bij het openen. In geopende toestand is de rol weggewerkt in een gesloten kast. De deur is standaard voorzien van elektrische aandrijving met afstandbediening zodat de deur gemakkelijk bediend kan worden vanuit de auto of vanaf de fiets.

Novoferm garageroldeuren zijn gecertificeerd volgens de hoge veiligheidseisen van de Europese deuren productnorm EN 13241-1. Daarom zijn de deuren uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om de gebruiker te beschermen.


X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.