X

Deuren

Freke_DeurenBuitendeuren & Binnendeuren.

Norhtgo sluiting defect?! wij hebben voor u de oplossing.

De nieuwe luxe binnendeuren van Weekampdeuren zijn toegevoegd in onze showroom.
LD6571LD6851.
Dit zijn luxe paneeldeuren, stijlvol & sfeerbepalend.

De deur is allang niet meer louter en alleen een in-, uit- of doorgang. De deur is zo langzamerhand het visitekaartje van het huis geworden en zegt iets over het karakter van het huis en zijn bewoners, waarbij veiligheid een pré is.

Wij zijn voor de omgeving bollenstreek, Leiden, Den Haag en Haarlem een deurenspecialist met het afhangen van de deuren, menige relatie kan dit naar volle tevredenheid bevestigen. Wij kunnen deze deuren voor u inmeten, afhangen, compleet beglazen en desnoods compleet afschilderen.
Voordeuren, binnendeuren en achterdeuren maar ook openslaande houten garagedeuren en dit alles gemonteerd door onze eigen vakmensen. Geen kunststof maar uitsluitend van hout en uiteraard de betere merken als Javadeur en Weekamp deuren deze merken produceren onder GND en KOMO keur en indien gewenst is er een keuze in FSC hout. Het namaken van een bestaande deur kan ook. Monumentale deuren zijn exact na te maken door ons. Als het om een enkeldeur of om een project gaat met meerdere deuren behoort tot de mogelijkhedenU kunt op de website van genoemde fabrikanten het complete deurenoverzicht bekijken!
Tevens hebben wij een breed assortiment deurkrukken en sier-veiligheidsbeslag immers, een nieuwe voordeur moet ook veilig zijn en gemonteerd volgend de PKVW richtlijnen.

Webshowroom deuren

Houten kozijnen:
Wij leveren en plaatsen ook binnen- en buitendeurkozijnen voor enkele of dubbele tuin/ garagedeuren en portieken dit alles met de nodige goed gekeurde hang en sluit werk.
Door eigen vakmensen ingemeten en gemonteerd. Elke maatvoering, kleur of keuze in accessoires voeren wij geheel naar uw wensen en behoeften uit.
Uiteraard nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen i
n onze showroom waar wij u graag de diverse deur modellen presenteren en een kijkje kunt nemen in ons geleverde modellen fotoboek van zeer tevreden relaties.

Projecten:
Het is mogelijk om meerdere deuren door ons of in samenspraak met één van onze leveranciers te laten plaatsen, dit geld zo wel voor binnen- als buitendeuren!
De deur worden dan digitaal ingemeten en kompleet gehangen (afgelakt en voorzien van hang- en sluitwerk).

Wij leveren binnendeuren van hoge kwaliteit. Er zijn veel verschillende type binnendeuren beschikbaar. Zowel uit voorraad als op maat gemaakt. De binnendeuren kunnen worden voorzien van diverse profileringen en panelen. Alle getoonde binnendeuren kunnen aangepast worden aan uw wensen. Afwijkende maatvoering en veranderingen in de panelen zijn mogelijk. Al onze binnendeuren kunnen ook als schuifdeuren uitgevoerd worden. U kunt dit opgeven bij uw offerte aanvraag.

Momenteel hebben wij showroommodellen van Norhtgo deuren in de verkoop. Kijk hier! 
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.