X

Camerabewaking

Freke-CamerabewakingDe preventieve werking van een camera is groot en dat is ook de reden dat het aantal installaties alleen maar toeneemt. In maar vooral om het pand, klein, onopvallend of juist goed in het zicht. Indien het alarm afgaat kunt u waar u ook bent op uw smartphone live kijken of er echt iets aan de hand is. Een recorder bewaart de beelden zodat u deze terug kunt zien direct op een aangesloten beeldscherm of elders via een pc. 

IP camera's lijkt het toverwoord maar vergis u niet, een juiste systeem installeren is een vak apart. Het is van groot belang dat goed in kaart wordt gebracht wat in beeld moeten komen om de juiste camera en lens samen te stellen. Onze mensen hebben de juiste kennis om u te adviseren en de installatie te realiseren met een eindresultaat waar u en wij achter kunnen staan. 

Spontaan de deur openen wanneer er wordt aangebeld gebeurt steeds minder. Wel zo veilig is om eerst door middel van een intercomsysteem te kunnen praten met de bezoeker, eventueel aangevuld met een camera zodat u ook kunt zien wie voor de deur staat.

Van eenvoudige systeem tot zeer uitgebreid, vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan.
Wij helpen u graag met het bieden van een passende oplossing.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.