X

Alarmsystemen

Freke_Woonhuisbeveiliging_AlarmsystemenVoorkom inbraak, wij geven u graag advies voor een goed alarmsysteem.

Nieuwe functie in de app: Chatfunctie!
mySmartControl is dé app voor het gebruik en beheer van het alarmsysteem.
Meldingen zoals een alarm, in/uitschakeling of storing worden via een pushbericht of e-mail kenbaar gemaakt. Vanaf elke plek uw alarmsysteem op afstand kunnen in- en uitschakelen doormiddel van een App op de smartphone of de tablet, hierbij neemt u de controle van het systeem over waar u maar wilt vanaf het strand of gewoon op het werk. 

Een alarmsysteem is vaak een verstandige aanvulling wanneer uw woning beveiligd is met goede veiligheidssloten. Uw woning wordt bewaakt wanneer u niet thuis bent of ligt te slapen en dat is een prettig idee. Indien er iets gebeurt wordt u door het alarmsysteem gebeld dat er een inbraak plaats vindt maar het kan ook een rookmelder zijn die afgaat. Ook dan wordt u gebeld door het alarmsysteem.

Een meldkameraansluiting is vaak een goede keus maar hoeft niet zodat er geen maandelijkse kosten zijn. De nieuwste alarmsystemen werken perfect draadloos en op afstand te bedienen door een App.
Door internet kunnen alarmmeldingen razendsnel doorgegeven worden maar ook camerabeelden. 

Over beveiliging:
Veiligheid is een steeds belangrijker onderwerp binnen onze maatschappij. Vergrijzing, een gevoel van onveiligheid of een andere ontwikkeling vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica.

Van eenvoudige systeem tot zeer uitgebreid, vraag informatie of een vrijblijvende offerte aan.
Wij helpen u graag met het bieden van een passende oplossing.

Nieuw is het Zorg totaal systeem met GPS-locatie

De hulp-alarmknop is een Personen Alarmerings Systeem(PAS) met GPS-locatie tracking en geo-fencing mogelijkheden. De knop integreert gebruiksvriendelijke functies zoals tweeweg communicatie, LED-status indicatoren, een braille knop voor de slechtzienden en gesproken instructies om senioren te beschermen thuis en buitenshuis. Rapportage formats van het apparaat omvatten onder andere CID en SIA protocollen. U kiest zelf voor een koppeling naar de meldkamer of naar een privépersoon.

In huis.
Deze Draadloze noodknop halszender met valdetectie staat in verbinding met de basis unit, en zal in huis bij een oproep of bij een val het systeem inwerking zetten om een noodoproep tot stand te brengen.

Buiten het huis.
Tevens kan deze unit worden ingeleerd op de PMT-GPS2 ( GSM/GPS module).
Op deze wijze zal de noodknop deze module triggeren en een spreekluister verbinding in werking zetten met zorgmeldkamers en/ of particuliere telefoons.


Er zijn meer mogelijkheden en modules (basisstation, rookmelders, bewegingsmelders) van het systeem vraag naar de mogelijkheden.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.