X

Showroom / Winkel

Sinds 2018 zijn wij overgenomen door ISERO BV en wij kijken met u samen naar de toekomst met meer mogelijkheden. Wij onderscheiden ons dan ook door onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt, ons brede en lokaal beschikbare assortiment en onze professionele wijze waarop wij u adviseren en met u meedenken. Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: wij doen méér voor onze klanten.

Aan de Voorstraat in Katwijk ZH vindt u onze grote showroom. Daar kunt u terecht voor de aankoop van, sloten, deurbeslag, kluizen en het bezichtigen van onze overige producten waaronder garage- en houtendeuren, alarmsystemen en camera's. Ook kunt u hier terecht voor het bijmaken van reserve sleutels.
Indien u een offerte van ons heeft gehad en deze wil bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee, nodigen wij u graag uit om langs te komen.

Wij zijn u graag van dienst en/of voorzien u vrijblijvend van deskundig advies.

X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.