X

Over ons

Freke Inbraakbeveiliging is er voor de particulier en zakelijke markt. Wij zijn breed inzetbaar in bedrijfsgebouwen en woonhuizen. Wij  werken voor gemeenten, (semi-)overheid, verzekeraars en particuliere klanten.
Tevens hebben wij vele V.v.E's als tevreden relaties.

Of het nu gaat om aanschaf van beveiligingsmaatregelen, deuren of toegangscontrole dit gaat niet over één nacht ijs. Daarom vinden wij het belangrijk om een degelijk en goed advies op maat te geven. Wij zijn u hierbij graag van dienst.


Freke Inbraakbeveiliging is van oorsprong een slotenspecialist en is uitgegroeid tot een totaal beveiliger. Naast veiligheidssloten is elektronische beveiliging niet meer weg te denken wanneer men aan beveiliging denkt.

Advies, installatie en service in één hand zijn de speerpunten waar het bij beveiliging om draait. Al deze disciplines zijn bij ons aanwezig. Of het nu gaat om veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, toegangscontrole, een kluis of (automatische) deuren.
Op deuren gebied mogen we ons de specialist noemen in de bollenstreek en omgeving, in ons assortiment hebben we luxe buiten- en binnendeuren maar ook garage en rolluiken doen we met regelmaat adviseren en monteren.

Eigen enthousiaste vakmensen bepalen de kwaliteit van een bedrijf en d
aarom heeft Freke Inbraakbeveiliging zich een sterke positie verworven in de steeds groter wordende regio. 

 

X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.