X

Geschiedenis

Freke_Inbraakbeveiliging_WagenparkHans Freke is begonnen in 1994 als slotenspecialist en is in 20 jaar uitgegroeid tot een totaal beveiliger en specialist op advisering in veiligheidsmaatregelen. Naast veiligheidssloten en toegangstechniek is elektronische beveiliging doormiddel van camera- en alarmsystemen niet meer weg te denken wanneer men aan beveiliging denkt.

Advies, installatie en service in één hand zijn de speerpunten waar het bij beveiliging om draait en al deze disciplines zijn bij Freke Inbraakbeveiliging aanwezig. Of het nu gaat om Sleutels, cilinders, veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een kluis of (garage) deuren of toegangscontrole en deurautomaten. Ook houden we de ontwikkelingen in beveiligen goed in de gaten om zo bij te blijven in een veranderende markt. 

Eigen vakmensen bepalen de kwaliteit van een bedrijf en daarom heeft Freke Inbraakbeveiliging zich een sterke positie verworven in de steeds groter wordende regio en zorgen we  ervoor dat onze mensen door trainingen/ scholing bij blijven in de nieuwste technieken en producten.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.