X

Certificeringen

Freke Inbraakbeveiliging is erkend en gecertificeerd door Stichting BORG. Het wordt jaarlijks gecontroleerd op vakkennis, gebruikte materialen en kwaliteit. Daarnaast heeft Freke Inbraakbeveiliging een overeenkomst met de politie gesloten. Het mag certificaten uitgeven volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In veel gevallen wordt zo’n certificaat door verzekeringsmaatschappijen beloond met een korting op de inboedelpremie.
Freke Inbraakbeveiliging beschikt over goed opgeleide technici die garant staan voor vakkundige montage en optimale service. Daarmee is een optimale levensduur en werking van uw investering gewaarborgd.
Kwalitatief hoogwaardige toepassingen van dienst en product staan centraal; bij elk specifiek probleem of werk wordt naar een passende oplossing gezocht.  
Voor particulieren is het belangrijk om te weten dat onze opname en preventie advies volgens PKVW kosteloos is!
Presentatie film Beveiliging bijeenkomst Oegstgeest nov 2013

BORG / CCV
Centrum voor Criminaliteitspreventie en VeiligheidFreke_VeiligWonen_KeurmerkPKVW
Politiekeurmerk Veilig Wonen
.


Freke_Certificerting_NBR

NBR
Nationaal Beveiliging Richtlijn

X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.