FREKE Webshowroom

Kijk eens rustig rond in onze adviescentrum hierbij willen we een aantal producten of diensten onder de aandacht brengen.
Voor verdere informatie  van de montage kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier. U krijgt van ons een bericht terug of nemen contact met u op.
Heeft u vragen of opmerkingen stuur ons dan een mail door simpel op de button "vraag informatie of offerte aan" te klikken.
garagedeur_Novorol_noordwijk_lisse_hillehgom_dezilk_bollenstreek_noordwijkerhout_voorhout_valkenburg_voorschoten_leiden_rijnsburg_wassenaar_noordwijkerhout_voorhout_sassenheim.png
De Novorol garagedeur biedt fantastische functies, zoals:
  • Volledige bescherming in de vorm van de Novorol Safety Edge
  • Emergency anti-drop remsysteem
  • Gebouwd in autolocks
  • Extra ruimte in de garage te wijten aan minimale stahoogte vereist.
  • Verminderde energiefactuur als gevolg van hoog niveau van isolatie
  • Verminderde ecologische voetafdruk
  • Geluidsreductie van geavanceerde isolatie.
  • Binnenverlichting
  • Onderhoudsvrij, hoogwaardige deur.

Novoferm Novorol rolgaragedeuren

De vervanger voor de polyesterroldeur


De "Novorol" is een nieuwe, geautomatiseerde, geïsoleerde roldeur van Novoferm - een ideale oplossing voor mensen die willen het uiterlijk van hun huis en winst ruimte in hun garage te verbeteren. NovoRol deuren openen verticaal zonder 'kick' van de deur - dit betekent dat u kunt parkeren tot aan de deur op uw oprit. Met ingebouwde automatisering, kunt u de luxe en het gemak van de afstandsbediening als standaard hebben. En als de deur is gemaakt van geïsoleerde aluminium profielen, NovoRol zorgen voor een thermische en akoestische barrière, waardoor uw energierekening te beheersen, lawaai en eventueel uw ecologische voetafdruk te verminderen.

Novorol opent verticaal en rolt compact, zodat u om te parkeren tot aan de deur en vrij houden van het plafond de ruimte in uw garage. De integrale aandrijving is ingebouwd in de deur en vereist slechts 30 cm hoofdruimte. De aandrijving is een krachtige, hoogwaardige tubulaire motor en is voorzien van een handbediening.

Afstandsbediening automatisering Alle NovoRol deuren worden automatisch als standaard. Stel je de luxe van het openen en sluiten van de deur bij de aanraking van een knop. Om u te helpen om uw auto te parkeren, wordt een automatische licht ingebouwd in de schakelkast en wordt geactiveerd wanneer de deur begint te openen . Twee comping act afstandsbediening toestellen zijn standaard voorzien.

Achter de NovoShield deksel er speciale schuiven einde beugels die de deur gordijn in staat om direct worden ingevoerd in de tracks verminderen w oor en schuren van het gordijn randen

NovoRol zorgt voor een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. De 77mm hoog, dubbelwandige aluminium draaibanken zijn gevuld met CFK-vrij isolatieschuim het geven van een draaibank dikte van 15mm. De draaibank heeft een typische U-waarde van 5,2 W / m2K.

Alle NovoRol deuren hebben borstel weerdichte in de sporen en een rubberen onderkant afdichtingenmarkt. Opgenomen in de afdichtingenmarkt is een noodsituatie sensor die zal stoppen en omkeren van de deur als het zintuigen een obstructie tijdens het gebruik. Deze veiligheid rand bevat een unieke Opto-sensor systeem.

NovoRol garagedeuren zijn gemaakt van 77 mm dubbelwandige aluminium draaibanken gevuld met CFK-vrij isolatieschuim. Deuren geleverd met aluminium gids kanalen. Deuren geleverd compleet met op afstand bedienbare gemotoriseerde o ERKING, veiligheid kit en twee met de hand-zenders. Deuren compleet geleverd met Safety Edge systeem en Veiligheid Brake als standaard.

Deuren kunnen zowel intern worden gemonteerd, buiten of binnen het onthullen. Indien uitwendig aangebracht, moet een volle doos deksel worden gebruikt. Roldeuren die nodig zijn voor externe montage - omgekeerde rol - zijn alleen beschikbaar in witte polyester coating. De motor kan worden gemonteerd aan de rechter- of linkerzijde van de deur, gezien vanaf de zijkant in uitkijken (of als de deur extern gemonteerd - reverse roll - van buiten naar binnen)

Alle deur gordijnen hebben een witte polyester wordt gepoedercoat interne afwerking aan het uiterlijk van de binnenkant van de garage fris en schoon te houden. Eindplaten, gidsen en doos covers worden geleverd als standaard afgewerkt in wit polyester wordt poedercoating. Sommige merken kan optreden op de bovenkant van de binnenzijde van het deurgordijn. Dit is onvermijdelijk en is het gevolg van langdurig contact met de automatische vergrendeling syste. Door het fabricageproces, kan de base rail variëren in kleur van de rest van de deur. Wanneer volledig open de deur gordijn naar beneden hangen met ongeveer 50mm onder de bovenkant van de gidsen.

Ruimtebesparend
Novorol Classic opent verticaal en rolt compact, zodat u uw auto parkeren dicht tot aan de deur. Bovendien is de opgerolde deur gordijn niet blokkeren plafond ruimte in uw garage. De integrale aandrijving is ingebouwd in de deur en vereist slechts 30 cm (12 ") hoofdruimte. Krachtige aandrijving Hoge kwaliteit buismotor, met handbediening. Ingebouwde kwaliteit en veiligheid Alle Novorol Classic deuren worden vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem, ISO14001 milieuzorgsysteem en zijn veiligheid getest.

Interieur Licht
Mits binnen de schakelkast NovoRol Classic. Ruisonderdrukking en thermische isolatie De indrukwekkende 15mm dikke isolatie gordijn fungeert als een geluidswal en heeft een typische U-waarde van 5,2 W / m2K.

Novorol Classic Safety Edge
Aan de onderkant van de deur is een noodsituatie sensor die zal stoppen en omkeren van de werking van de deur, als het zintuigen een obstructie. De Safety Edge is voorzien van een uniek infrarood Opto-sensor systeem, een vereiste onder veiligheidsnorm EN 13241. NovoRol Classic infrarood anti val Standaard uitgerust net onder het gordijn roll is een infrarood fotocel systeem. Dit beschermt tegen vinger beknelling in de bewegende roll door het automatisch stoppen van de werking van de deur wanneer de beschermende straal wordt gebroken, een vereiste onder veiligheidsnorm EN12453 - Veiligheid bij gebruik van elektrisch bediende deuren.

Keuze van de afwerkingen
Extern uw NovoRol Classic deur kan geleverd worden in of een witte of bruine polyester poedercoating afwerking of een keuze uit aantrekkelijke en slijtvast gelamineerd houtnerf afwerking, plus een soepele Golden Oak houtnerf afwerking. De gelamineerde houtnerf wordt harder dragen dan een normale lak, heeft een garantie van 10 jaar en ziet er ook geweldig! Ook het witte interieur afwerking zorgt voor een lichter, helderder, schoner afwerking aan de binnenkant van uw garage.
Prijs INCLUSIEF 21% BTW.
Vraag informatie of offerte aan
X

App module voor de Novoferm garagedeur

Per app kunnen openen of sluiten van uw garagedeur, op afstand bediend vanuit Novoferm €305 Meer info

Iso 45 garagedeur met een sterke toplaag

Met sterke toplaag in parelmoerachtige kleur Ún elektrische aandrijving €1149 Meer info

Novoferm Novorol rolgaragedeuren

Novorol: nu gratis 12 standaardkleuren Meer info

Novoferm Duoport, ge´soleerde dubbele garagedeur

Een nette oplossing en grijp uw kans en schaf een Duoport aan met 25% korting voor 2016. €2050 Meer info

Ge´soleerde kantelgaragedeur Easypoort

Ge´soleerde kantelgaragedeur Meer info

Stalen Kanteldeuren

Een garagedeur met een robuuste constructie €709 Meer info

Kanteldeur met ge´ntegreerde loopdeur

De ge´ntegreerde loopdeur van Novoferm is bij type Rees ongeveer 90 cm breed €1649 Meer info

Novoferm Sectionaal Iso 20

Goed in gebruik en met een nieuwe constructie €1419 Meer info

Sectionaal garagedeuren Iso 45

Een hoge isolatie voor een mooie prijs €1577 Meer info

Sectionaaldeur met ge´ntegreerde loopdeur

Indien uw garage voor een aparte zijdeur te smal is! Meer info

Garage Sectionaaldeuren met hout folie

€2075 Meer info

Novoferm houten sectionaaldeuren

Massief houten sectionaaldeuren zijn leverbaar in verschillende modellen. Meer info

Houten dubbelen deuren

Kozijn en deuren opmaat gemaakt. Meer info

Aandrijvingssysteem NovoPort van Novoferm

Geschikt voor de elektrische aandrijving van Novoferm sectionaaldeuren. €490 Meer info

Novoferm Novomatic 413 Accu compleet

De oplossing voor garages zonder elektriciteit! Meer info

Uw bestaande garagedeur voorzien van een motor

Wij hebben voor elke garagedeur de juiste aandrijving. Of u nu een sectionaaldeur of kanteldeur wilt automatiseren. Of uw deur nu klein, groot, licht, zwaar, nieuw of oud is. Meer info

Novoferm Schoonmaakpakket

Schoonmaakpakket Novoflon voor het behoud van kleur en glans van de deuren onder het label van Novoferm. €37 Meer info

Losse handzenders voor de garagedeur

Wenst u een extra afstandsbediening voor uw poort, garagedeur of slagboom? €59 Meer info

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.