FREKE Webshowroom

Kijk eens rustig rond in onze adviescentrum hierbij willen we een aantal producten of diensten onder de aandacht brengen.
Voor verdere informatie  van de montage kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier. U krijgt van ons een bericht terug of nemen contact met u op.
Heeft u vragen of opmerkingen stuur ons dan een mail door simpel op de button "vraag informatie of offerte aan" te klikken.
Binnedeuren_katwijk_noordwijk_bollenstreek_leiden_voorschoten_lisse_sassenheim_noordwijkerhout.png
Luxe paneeldeur, stijlvol & sfeerbepalend.
Maatwerk en/of deelbewerkingen mogelijk.
Bijpassend deurbeslag leverbaar.
Stabiele kern (S-Core).
12 jaar fabrieksgarantie
Opdek of stomp

Indien gewenst ook gemonteerd in een bestaand of nieuw deurkozijn, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Weekamp - WK 6851-D2

Luxe paneeldeur, stijlvol & sfeerbepalend


Weekamp - WK 6851-D2

Alle Weekamp binnendeuren zijn voorzien van een unieke en stabiele S-core kern. Hierdoor zijn en blijven de deuren vormvast. Hiermee onderscheiden Weekamp binnendeuren zich van binnendeuren met een vurenhouten of spaanplaat kern. De panelen zijn vochtbestendig. De deuren zijn FSC en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst 12 jaar garantie.

De binnendeuren kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels van deze binnendeur zijn opgebouwd uit massief hout met een MDF toplaag, totaal 38 mm dik. Deze MDF toplaag zorgt voor een strak, makkelijk verwerkbaar oppervlak, wat de eindafwerking sterk vereenvoudigt.

Alle binnendeurmodellen worden afgewerkt met een gladde witte grondlak en zijn leverbaar in verschillende profielen (profiel/paneel combinaties), perfect passend bij uw interieur. U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel. Alle binnendeuren zijn ook als schuifdeur leverbaar. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan beslag en lijstwerk.

Alle deuren zijn standaard voorzien van slotgat/ voorplaat boring ten behoeve van een Nemef type 1200 binnendeurslot. Wanneer u geen slotgaten wenst, is dit ook mogelijk. De opdekdeuren worden standaard voorzien van twee paumellegaten. Opdekdeuren met de hoogte van 2315 mm worden standaard voorzien van drie paumellegaten. Bovendien zijn alle binnendeuren ook als maatwerk leverbaar voor afwijkende breedte- en hoogtematen, afwijkende modellen en bijvoorbeeld met een schuine bovendorpel. Bijna niets is onmogelijk bij Weekamp Deuren!
€ 309
Prijs INCLUSIEF 21% BTW.
Vraag informatie of offerte aan
X

Weekamp Binnendeuren

Kom naar onze showroom om de mogelijkheden en toepassingen te bespreken Meer info

Weekamp - WK 6851-D2

In onze showroom te zien Luxe paneeldeur, stijlvol & sfeerbepalend €309 Meer info

Weekamp - WK 6571-B2

In onze showroom te zien Luxe paneeldeur €331 Meer info

Javadeur binnendeuren

Een buitendeur opmaat of naar wens €221 Meer info

Nieuwe Javadeur Binnendeuren

Nieuwe collectie's van Javadeur Meer info

Weekamp binnendeuren

De kwaliteit van een S-CoreŽ kern Meer info

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.