FREKE Webshowroom

Kijk eens rustig rond in onze adviescentrum hierbij willen we een aantal producten of diensten onder de aandacht brengen.
Voor verdere informatie  van de montage kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier. U krijgt van ons een bericht terug of nemen contact met u op.
Heeft u vragen of opmerkingen stuur ons dan een mail door simpel op de button "vraag informatie of offerte aan" te klikken.
alarmsysteem_bollenstreek_zuidholland_katwijk_leiden_wassenaar_denhaag_haarlem_noordwijk.png
Pyronix bedraad:

Een uniforme behuizing
Flexibel instelbare EOL weerstanden
Gepatenteerde Blue Wave technologie
Diervriendelijke uitvoering
Eenvoudige montage
Esthetische oplossing
Inclusief wand- en plafond beugel
Europees fabrikaat
Grade 2 en 3
Pyronix draadloos*:

Draadloos:

2-weg draadloos 868Mhz
Te koppelen aan de AlphaVision ML centrale (middels UWI)
Lange batterij levensduur – componenten weten dat het systeem in/uitgeschakeld is
Geen slaapstand van bewegingsmelders
Keyfob inclusief terugkoppeling van ingeschakeld/uitgeschakeld systeem
Installatiegemak door Real-time signaalsterkte indicatie op component
Dual antenne technologie zorgt voor groot draadloos bereik
128 bit encryptie en frequentie hopping voorkomt opvangen/kopiëren draadloos signaal

PYRONIX Enforcer alarmsysteem

Een alarmsysteem voor iedereen


Deze Alles-in-één oplossing (centrale, bediening en alarmering in één behuizing) is verkrijgbaar in diversen uitvoeringen en kan communiceren via LAN, GPRS en WiFi. Uitgangspunt van deze centrales zijn draadloze 2-weg communicatie, snelle montagetijden en gebruiksvriendelijke bediening. Juist deze eenvoudige bediening is een groot voordeel voor het marktsegment waar het paneel wordt toegepast. De Enforcer is Grade 2 gecertificeerd.
De Enforcer maakt gebruik van de draadloze detectoren van Pyronix. Deze detectoren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, maken gebruik van 2-weg communicatie en zijn voorzien van een Signal Strength Indicator (SSI) waardoor het bereik bij montage direct zichtbaar is.
Via de beveiligde Pyronix cloud kan de eindgebruiker het Enforcer systeem eenvoudig en intuïtief bedienen met behulp van een App op de smartphone. Niet alleen het controleren van de systeemstatus maar ook alarmen ontvangen door middel van pushnotificatie en zelfs het inkijken in het object door middel van aangesloten IP camera's is mogelijk met de App. De Cloud functionaliteit is ook bijzonder handig voor de installateur. Hij kan via de Cloud verschillende systeeminformatie bewaken en zodoende de geïnstalleerde systemen van zijn klanten actief beheren.
Video-security is naadloos geïntegreerd. Hierdoor kunnen zowel live als opgenomen beelden bekeken worden. De pan en tilt camera wordt direct vanuit de App bestuurd.

Over Pyronix:
Pyronix (UK) is al sinds 1986 een wereldwijd erkende fabrikant van beveiligingssystemen en detectie. De Pyronix producten worden toegepast in diverse landen in Europa en daarbuiten.Gevestigd in het midden van Engeland beschikt Pyronix over een eigen R&D afdeling en uitgebreide productiefaciliteiten. Pyronix wordt geleid door de oprichtster, Julie A. Kenny, en is hiermee nog steeds in privaat eigendom.


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies.
Prijs INCLUSIEF 21% BTW.
Vraag informatie of offerte aan
X

AlphaVision ML Elektronische beveiliging

Optimale bedinging door tag of app op de smartfone of tablet Meer info

Gratis App voor de AlphaVision ML centrale!

De bediening voor thuis of op kantoor of onderweg . €Gratis Meer info

PYRONIX Enforcer alarmsysteem

Pyronix Enforcer alarm dat werk via via de cloud Meer info

Alarmsysteem PowerMaster-30

PowerMaster-30 nu met gratis app en beheerplatform! Meer info

Grumpy 600 Mistgenerator

Wat ze niet zien kunnen ze niet stelen! Meer info

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.