FREKE Webshowroom

Kijk eens rustig rond in onze adviescentrum hierbij willen we een aantal producten of diensten onder de aandacht brengen.
Voor verdere informatie  van de montage kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier. U krijgt van ons een bericht terug of nemen contact met u op.
Heeft u vragen of opmerkingen stuur ons dan een mail door simpel op de button "vraag informatie of offerte aan" te klikken.
Alarm_Zuidholland_bollenstreek_Leiden_bedrijven_katwijk_noordwijk_wassenaar_voorschoten_haarlem_heemstede_amsterdam_voorhout_oegstgeest_.png
*Versie 3.0 voor de AlphaVision ML centrale
*Versie 2.30 voor de AlphaVision XL centrale

Gratis App voor de AlphaVision ML centrale!

Vanaf elke locatie het alarmsysteem in- en uitschakelen.


Gratis App voor de AlphaVision ML én XL centrale!
app iphone 1 kleinVanaf elke locatie het alarmsysteem in- en uitschakelen. Dat kan met de Alphatronics app voor de AlphaVision ML en XL centrale.

De app wordt ondersteund vanaf firmware versie:

Versie 3.0 voor de AlphaVision ML centrale
Versie 2.30 voor de AlphaVision XL centrale
Oudere centrales kunnen eenvoudig door de installateur worden voorzien van de nieuwste software voor toepassing van de app.

De bediening van de app op de smartphone is overeenkomstig met het bedieningspaneel thuis of op kantoor. Het biedt veilig toegang tot alle bedieningsfuncties en de statusinformatie van de AV XL en ML centrales.

De Alphatronics app kan gratis worden gedownload; voor Android via de Google play store (vanaf Android 2.3.) en voor het iOS besturingssysteem (iOS 6 en iOS 7) via de Apple store.
€ Gratis
Prijs INCLUSIEF 21% BTW.
Vraag informatie of offerte aan
X

AlphaVision ML Elektronische beveiliging

Optimale bedinging door tag of app op de smartfone of tablet Meer info

Gratis App voor de AlphaVision ML centrale!

De bediening voor thuis of op kantoor of onderweg . €Gratis Meer info

PYRONIX Enforcer alarmsysteem

Pyronix Enforcer alarm dat werk via via de cloud Meer info

Alarmsysteem PowerMaster-30

PowerMaster-30 nu met gratis app en beheerplatform! Meer info

Grumpy 600 Mistgenerator

Wat ze niet zien kunnen ze niet stelen! Meer info

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.