FREKE Webshowroom

Kijk eens rustig rond in onze adviescentrum hierbij willen we een aantal producten of diensten onder de aandacht brengen.
Voor verdere informatie  van de montage kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier. U krijgt van ons een bericht terug of nemen contact met u op.
Heeft u vragen of opmerkingen stuur ons dan een mail door simpel op de button "vraag informatie of offerte aan" te klikken.
alarmsysteem_bollenstreek_zuidholland_leiden_wassenaar_denhaag_haarlem_noordwijk_voorhoud_rijnsburg.png
Aantal zones: 12-44
Aantal secties: 4
Aantal bedieningspanelen: 8
Draadloze bediening: Ja, optioneel
Bediening met prox pas: Ja, optioneel
Bedraad uitbreidbaar: Ja
Draadloos uitbreidbaar: Ja
Aantal gebruikerscodes: 90

Bassis set.
- 1 x AlphaVision ML centrale in kunsstofkast
- 1 x AlphaVision ML LCD bedieningspaneel
- 1 x 7.0 Ah-12V accu voor noodstroom
- 2 x inbouw-/opbouw magneetcontact bedraad -
- 2 x bewegingsmelder 868 Mhz.
- 1 x Flitser oranje en 1 x binnensirene bedraad

AlphaVision ML Elektronische beveiliging

Een alarmsysteem voor iedereen.


Ook in het nieuwe jaar is het aantal inbraken weer flink gestegen. Hang- en sluitwerk maakt het de inbreker weliswaar moeilijker om binnen te komen, maar eenmaal binnen heeft men vrij spel. Elektronische beveiliging biedt daarom een uitstekende aanvulling op de totale beveiliging van uw woonhuis.
De AlphaVision ML biedt u als modern alarmsysteem naast bescherming tegen inbraak meer mogelijkheden voor het vergroten van de veiligheid in huis.

Zo heeft het voorkomen dan wel het op tijd signaleren van brand of een gaslekkage natuurlijk de hoogste prioriteit. Het maakt hierbij niet uit of het alarmsysteem in of uitgeschakeld staat. Met behulp van (draadloze) rook-, gas- of koolmonoxidemelders waakt het systeem 24 uur per dag actief over het huis en haar bewoners.

Optimaal bedieningsgemak:
De nieuwe AlphaVision ML centrale van Alphatronics biedt de eindgebruiker ongekende bedieningsmogelijkheden. Het systeem is standaard voorzien van een geïntegreerde IP kiezer en een compleet nieuwe design bedieningspaneel, wat in geen enkel woonhuis zal misstaan.

Alle gebruikersfuncties kunnen zeer eenvoudig via het bedieningspaneel worden uitgevoerd. Begin 2013 zal er tevens een App beschikbaar komen voor de smartphone om het alarmsysteem op afstand in en uit te kunnen schakelen.

Daarnaast biedt de AlphaVision ML centrale uitgebreide mogelijkheden op het gebied van SMS tekstberichten, spraakondersteuning bij bediening of het draadloos in- en uitschakelen van uw installatie met een keyfob handzender of proximity pas.

Het gemak van draadloze beveiliging:
Het alarmsysteem kan natuurlijk ook draadloos worden uitgebreid. Dit is ideaal voor situaties waar bekabeling niet gewenst of niet mogelijk is. De snelle installatietijd en de vrijwaring van hak- en breekwerk onderstrepen het gemak van draadloze beveiliging.

Onderscheidend door:
• Optimale beveiliging van woonhuizen, winkels en kantoren
• Optimale bedinging door mobiele app op de smartfone
• Probleemloze installatie en eenvoudige bediening
• 12-44 zones bekabeld en/of draadloos
• 4 secties, 8 bedieningspanelen, 90 gebruikerscodes
• Beschikt over geïntegreerde IP kiezer (remote service)
• Nieuwe lijn design bedieningspanelen LCD of LCD/prox met spraak
• Directe in- en uitschakeling mogelijk middels proximity toegangspas of
draadloze handzender
• SMS tekstberichten en opties voor spraakondersteuning
• Uitgebreide back-up communicatie mogelijk (PSTN/ISDN/GSM/GPRS)
• Programmering via paneel of lokaal/op afstand met het AlphaTool pakket
• NCP geregistreerd
• Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

De AlphaVision ML centrale is leverbaar in een aantal productvarianten, zodat voor elke woon- en werksituatie een passende beveiligingsoplossing kan worden geboden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies.
Prijs INCLUSIEF 21% BTW.
Vraag informatie of offerte aan
X

AlphaVision ML Elektronische beveiliging

Optimale bedinging door tag of app op de smartfone of tablet Meer info

Gratis App voor de AlphaVision ML centrale!

De bediening voor thuis of op kantoor of onderweg . €Gratis Meer info

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.