X

Veiligheidssluis

Freke_WinkelsluisEen veiligheidssluis bij een juweliers is geen overbodige luxe. Diverse juweliers hebben wij inmiddels voorzien van een veiligheidssluis. De buitenste deur is open, klant komt binnen en belt aan. De buitenste deur sluit en de klant staat in de sluis. Winkelpersoneel kan op afstand de binnendeur openen indien de klant welkom is. Twijfelt men dan kan door middel van de intercom met de klant gesproken worden. De binnendeur kan dan geopend worden of de buitendeur indien de klant niet wordt toegelaten. Indien binnen sluit de binnendeur weer en vergrendeld zich volledig automatisch waarna de buitendeur zich opent voor een nieuwe klant. 

Indien een klant naar buiten wilt dan wordt op afstand eerst de buitendeur gesloten waarna de binnendeur geopend wordt. De klant komt in de sluis, de binnendeur sluit eerst geheel en pas dan gaat de buitenste deur open en blijft open tot een klant zich meld. Uiteraard biedt de sluis een behoorlijke bescherming tegen geweld.

In tegenstelling dat wordt verwacht reageren de meeste klanten van de juweliers zeer positief op deze maatregelen. Het geeft ze in de winkel rust door het gevoel van veiligheid dat zich weer positief kan vertalen in de winkel.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en verzorgen de productie en plaatsing van de sluis geheel in eigen beheer. 

Mistgenerator
Een van de meest effectieve manieren om inbrekers en overvallers te verstoren is door middel van een mistgenerator. Immers wat een inbreker niet ziet kan hij niet stelen. Een mistgenerator is in staat om binnen enkele seconden een winkel, bedrijfspand of andere ruimte te vullen met mist. 

Enkele kenmerken zijn:
- Vult een volume van 28 m3 per seconde.
- Door hoge druk van 15 bar bereikt de mist al na 2 seconden de eerste 6m.
- Droge mist met een hoge dichtheid.
- Na optrekken van de mist blijft er geen residu achter.
- Snel en betrouwbaar door solide elektronica.
- Makkelijk aan te sluiten op bestaand alarmsysteem.
- Weinig onderhoud door ontbreken van beweegbare delen.
- Vullingen makkelijk te vervangen.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.