X

Veiligheidssloten

Als Borg en Politiekeurmerk erkend beveiligingsbedrijf heeft Freke Inbraakbeveiliging eigen preventieadviseurs en komen bij u langs om uw winkel of bedrijfspand te inspecteren. U ontvangt dan een vrijblijvende beveiligingsplan die bij u maar ook bij ons in de showroom besproken kan worden. Aan de hand van modellen kunnen wij het voorstel onderbouwen maar ook eventueel opties en alternatieven tonen.

Eigen vakmensen installeren bij u de veiligheidssloten. Speciale gereedschappen en freesmachines zorgen voor een sluitend resultaat. Nadat het pand beveiligd is ontvangt u een certificaat dat steeds vaker geëist wordt door de verzekeraar.

 

X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.