X

Toegangscontrole

Freke_Bedrijfsbeveiliging_ToegangscontroleVoor veel organisaties is het belangrijk om de toegang tot het bedrijfspand, parkeerplaats of ruimtes binnen het bedrijf te beperken tot een selecte groep, al of niet binnen vast gestelde tijdstippen. In dat geval biedt een toegangscontrolesysteem uitkomst.
Door een juist gebruik van het systeem is het zelfs mogelijk van het registreren van werktijden die door urenregistratie software gelezen kunnen worden.

Een tag, pas of alleen uw vinger langs een lezer houden, het invoeren van een code. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen volgt een advies voor de juiste toegangscontrole. Wij vertegenwoordigen diverse merken als ILoq, Salto, DOM enz. Naast deuren die zo geautomatiseerd kunnen worden kan toegangscontrole worden toegepast voor lockers, tijdsregistratie, betaalsystemen enz.

De nieuwe toekomst van SALTO toegangscontrole in 2020
SALTO MOBILE OPLOSSINGEN, TOEGANGSCONTROLE VIA SMARTPHONES
Met de JustIN technologie van SALTO kunnen smartphones gemakkelijk en voordelig een belangrijke rol spelen in toegangscontrole oplossingen.
JustIN Mobile stelt gebruikers in staat om deuren met een smartphone te openen. Het gebruikt Bluetooth Low Energy (BLE) voor de communicatie tussen de smartphone en de elektronische sloten.

Van Salto is “KS is dé eenvoudige draadloze cloud-gebaseerde sluitoplossing
KS by SALTO is eenvoudig, veilig, cloud-gebaseerd én draadloos. Een sluitoplossing voor middelgrote en kleine bedrijven. Revolutionair in design, gebruik en beheer.
Uiteraard vervullen wij hierin een adviserende rol en hebben wij de installatie geheel in eigen hand.  
Clay het gebruiksvriendelijke en flexibele softwareplatform voor toegangbeheer maakt gebruik van gegevensopslag in de ‘cloud’.
Het platform is ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen tot 250 gebruikers.
Salto KS combineert een op de cloud gebaseerd softwareplatform dat gemakkelijk is te begrijpen en beheren met hoge kwaliteits draadloze hardware van SALTO.

Beheerders van Salto KS kunnen overal en altijd eenvoudig:

- Toegangsrechten per gebruiker op afstand aan te passen
- Deuren op afstand op slot zetten
- Deuren op afstand openen
- Op pc of met een de KS-app
- Van IOS tot Windows
- Instellen van rapportage’s met berichten*
- Berichten verzenden met: E-mail, SMS en App Push berichten
* KS berichten opstellen met de meest actuele informatie zoals: laatste opening van een deur, openstaan van een deur, deur geopend voor of na een bepaalde tijd.
Wij hebben een demoset ter beschikking als er behoefte aan is om ter plaatse u een demonstratie van Salto KS te geven en de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn in deze regio Salto-A dealer. Dat wil zeggen dat wij over de juiste kennis beschikken om in ieder project te kunnen adviseren, installeren en onderhouden. Salto is een systeem dat uitstekend past in kleine kantoren maar ook kan worden toegepast in complexe gebouwen of meerdere gebouwen verspreid. Zo hebben wij Salto toegepast bij een huisartsenpraktijk maar ook bij de hogeschool in Amsterdam. Aangezien Salto in de meeste situatie draadloos kan blijven de investeringskosten beperkt.

Zie hier een SaltoVirtual Network (SVN) film: SALTO Data-on-card

Enkele referenties:
Gemeente Katwijk
DVS - Katwijk
Sportfondsenbad - Noordwijk
VV Rijnvogels - Valkenburg
Marente zorg - Voorhout
Paauw & van Egmond- Rijnsburg
Rijnflouwers - Rijnsburg
Provincie Zuid Holland- Den Haag
Lourens wonen - Rotterdam 


X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.