X

Sleutelplannen


Een sluitsysteem op maat is één van de specialismen van Freke Inbraakbeveiliging. Cilinders met sleutels voor personeel die in enkele ruimtes mogen, het management in meer ruimtes en de directie een sleutel die op al de cilinders past. In een sluitplan zijn al de toegangsbevoegdheden in kaart te brengen en blijft er orde in het sleutelplan. Wij werken bij voorkeur met Mul-T-Lock waarmee wij een licentie hebben zodat wij in eigen beheer cilinders en sleutels kunnen maken. Indien noodzakelijk dezelfde dag.

Nieuw in ons assortiment, iLOQ cilinders te beheren door middel van software en sleutel waardoor batterijen niet nodig zijn! 

Sleutels kunnen uitgerust worden met elektronica. Deze elektromechanische oplossing biedt een ongekende flexibiliteit in een sleutelplan. Niet alleen moet de sleutel mechanisch geaccepteerd worden, ook elektronisch moet de sleutel, die gekoppeld is aan een persoon, elektronisch autorisatie krijgen. Mag de eigenaar van de sleutel het slot ontgrendelen op dit tijdstip, dan pas zal de sleutel draaien. Volledige controle is hierbij mogelijk zonder ingewikkelde installaties doordat de cilinder niet bekabeld hoeft te worden. De cilinder vervangen en programmeren zijn de enige ingrepen bij de deur.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.