X

Kluizen & Brandkasten

Freke_Bedrijfsbeveiliging_KluizenIn onze showroom een zeer breed assortiment kluizen. Een kluis met een sleutelslot, een elektronisch slot, klein of groot. Het verankeren van een kluis is net zo belangrijk als de kluis zelf immers, een kluis die je brengt kan ook weer weggehaald worden. Aan het beton door middel van chemische ankers is de beste verankering. Onze vakmensen hebben de juiste apparatuur om dit bij u te realiseren.

Documenten:
Bescherm uw archief, administratie, reisdocumenten of andere documenten.

Data:
Bescherm uw computer, laptop en/of laptopaccessoires, als: CD-ROM's, DVD's, USB's en tapes met de kluizen en veiligheidsproducten.

Geld:
Selecteer deze groep als u uw geld op een veilige manier wilt beheren en beschermen tegen brand, inbraak of andere zaken.

Juwelen:
Heeft u juwelen, erfstukken of andere eigendommen die erg waardevol of dierbaar zijn die u wilt beschermen tegen inbraak en / of brand? we diverse kluizen en brandkasten die uw eigendommen beschermen.

Wapens:
Uw bedrijfs, hand- of jachtwapen veilig opbergen? Vindt alle wapenkasten en wapenkluizen voor elke toepassing.

Sleutels:
Wilt u uw sleutels beheren, maar weet u niet exact hoe? wij kunnen u helpen met advies op sleutelkluizen, sleutelkasten, sleutelafstortkluizen en andere oplossingen op het gebied van sleutelbeheer.

Garderobekasten & Lockers

Deze behoren ook tot een stukje veiligheid van eigendommen als men sport, op school of andere taken bezich zijn waar bij privé spullen of kleding voor die tijd veilig opgeborgen dienen te worden.
Het is zelfs mogelijk om deze in een toegangscontrolesysteem op te nemen met SALTO lockersluitingen, hierdoor ontstaan er een goed gecontroleerde omgeving.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.