X

Garage & Overheaddeuren

Freke_Bedrijven_GaragedeurenNovoferm Nederland BV is één van de toonaangevende producenten van industrie- en garagedeuren in Europa. Van deze leverancier worden de duurzaam geproduceerde producten uitsluitend via een dealernetwerk geleverd waarvan wij deel uitmaken in deze regio.

Al de industrie-en garagedeuren worden op maat geproduceerd, volledig naar wens van de eindgebruiker. Vanzelfsprekend voldoen deze deuren aan de strengste Europese richtlijnen. Zowel de veiligheid als de duurzaamheid worden continu gecontroleerd en getest.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten, de garantiebepalingen zijn daarom vorstelijk te noemen.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.