X

Automatische deuren

De Merken Dorma en Record-deurautomaten behoren wereldwijd tot de succesvolste ontwikkelaars en producenten van automatische deursystemen. Wij installeren  automatische deuren bij winkels en overheidsgebouwen, maar steeds vaker bij woningen of appartementen om eenvoudig deuren te laten openen voor bezoekers of mensen die zelfstandig de deur niet meer kunnen openen, zelfs toepasbaar met toegangscontrole.

De draaideursystemen vergemakkelijken het betreden van een deur wanneer de handmatige bediening te omslachtig is of te veel inspanning vergt. Ze worden gekenmerkt door absolute betrouwbaarheid, veiligheid en een heldere en moderne designlijn. De Slimdrive-serie is slechts 7 cm hoog en laat zich bijna onzichtbaar in de architectuur van elk gebouw integreren.

Onderhoud is een belangrijk aspect, wij kunnen voor diverse merken deurautomaten ook het onderhoud verrichtten en eventueel te combineren met andere veiligheidsonderdelen als: hang en sluitwerk, toegangscontrole en camerasystemen. 
Voor gemeentes of VvE's met betrekking tot de WMO wet bieden wij ook onze producten en service aan.

Heeft u vragen over dit soort zaken, bel dan gerust met ons voor vrijblijvend advies.


X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.