X

Alarmsystemen

Freke_Bedrijfsbeveiliging_AlarmsysteemAls erkende BORG installatiebedrijf is uw bedrijfsruimte verzekert van het juiste alarmsysteem.

Nieuwe functie in de app: Chatfunctie! 
Vanaf elke plek uw alarmsysteem op afstand kunnen in- en uitschakelen doormiddel van een App op de smartphone of de tablet, hierbij neemt u de controle van het systeem over waar u maar wilt vanaf het strand of gewoon op het werk. Het in- en uitschakelen van een alarmsysteem is ook eventueel mogelijk met een toegangscontrolesysteem als Salto of Paxton.
Self monitoring met Chat
Met mySmartControl is het nu mogelijk om alarmen te ontvangen middels een pushbericht en af te handelen in een handige chatbox. Alarmen kunnen geaccepteerd of geweigerd worden zodat alle gebruikers weten of er opvolging gaande is.

Betrouwbaarheid van zowel het fabrikaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Visonic van Alphatronics. De ontwikkeling vindt voor een groot gedeelte in Nederland plaats en kent louter voordelen.

Draadloos mag in sommige situatie maar een bekabeld systeem zal bij bedrijven en winkels de voorkeur hebben. Als erkend beveiligingsinstallateur kunnen wij installaties verzorgen tot en met de hoogste Borg klasse-4. Een meldkameraansluiting is vaak noodzakelijk gezien de eisen die worden gesteld door de meeste verzekeraars. 

Uiteraard beschikken wij over de juiste vakmensen die alles bij u kunnen installeren, onderhouden en ondersteunen.
Het jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de installaties bij onze klanten betrouwbaar blijven functioneren en dat het BORG-opleveringsbewijs geldig blijft.

Ook kunnen wij beveiligingssystemen doormiddel van een softwareplatform aan elkaar koppelen waardoor er één bedieningspaneel gevormd wordt.
Dit is mogelijk met "Fore!" van Keyprocessor, dit platform kan Toegangscontrole, Video-surveillance, Inbraakdetectie en intercom met elkaar koppelen en beheren.

FORE! RELEASE 8.01, NU OOK MET IOS APP
Het alles-in-één toegangscontrolesysteem Fore! is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Een slim systeem waarbij gebruiksgemak centraal staat. Uniek vanwege de vele standaard integratiemogelijkheden.

Begin november is versie 1.08 van Fore! uitgekomen. Een 'Gold-release' waarbij veel aandacht is besteed aan diverse integraties, voor o.a. Sense Video Management en Alphatronics Inbraaksystemen. En dat is nog niet alles... Er is nu ook een Fore! IOS App beschikbaar waarmee u het systeem vanaf uw iPhone of iPad kunt bedienen.
X

Direct contact voor vrijblijvend advies?

: 9 l n 5

Alles voor beveiliging en veiligheid in één hand. Met een team van ervaren professionals die u overal in Nederland van het beste voorziet. Veiligheidssloten, een alarmsysteem, camera's, een intercom, kluizen, deuren, automatische toegang . . . De modernste veiligheidssloten en elektronische systemen om uw woning of bedrijf te beveiligen.  Inspectie,  advies,  montage,  installatie  én  service. Alles in één hand. Een tag, een pas, een code, of uw vinger voor een lezer houden. Afhankelijk van de situatie, eisen en wensen altijd de juiste toegangscontrole.